Τζίνα Κανακάρη Σαφαρή
Μουσικοπαιδαγωγός - Ιδιοκτήτρια του GINA play & music

Η Τζίνα Κανακάρη Σαφαρή σπούδασε πιάνο και Ανώτερα Θεωρητικά στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών. Είναι απόφοιτος του Διετούς Μεταπτυχιακού Επαγγελματικού Κύκλου στο Μουσικοκινητικό Σύστημα Orff από τη σχολή Μωραϊτη σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Schulwerk Forum Saltzburg Austria.

Έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια όσον αφορά τα παιδαγωγικά ,την κίνηση και τον αυτοσχεδιασμό, τον χορό, το θεατρικό παιχνίδι και την κατασκευή αυτοσχέδιων μουσικών οργάνων.

Από το 2000 εργάζεται σα μουσικοπαιδαγωγός και διοργανώνει , συμμετέχοντας ενεργά , παιδικά προγράμματα και εκδηλώσεις με σκοπό την ψυχαγωγία. Γράφει παιδικά τραγούδια και διοργανώνει παιδικές θεατρικές παραστάσεις , καθώς επίσης είναι μέλος της Ακαδημίας Ταχυδακτυλουργών.

Μαρκέλλα Κούρτη
Θεατρολόγος

Η Μαρκέλλα Κούρτη είναι πτυχιούχος του Μεταπτυχιακού προγράμματος του τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών και Πτυχιούχος της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών τμήματος Θεατρικών Σπουδών Πανεπιστημίου Πατρών.

Από το 2008 έως και σήμερα εργάζεται σαν εκπαιδευτικός Θεατρικής Αγωγής σε Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης και έχει εργαστεί και ως αναπληρώτρια εκπαιδευτικός θεατρικής αγωγής σε δημόσια δημοτικά σχολεία.

Έφη Αηδονοπούλου
Δασκάλα Αγγλικού παιχνιδιού

Η Έφη Αηδονοπούλου είναι πτυχιούχος δασκάλα αγγλικών καθώς και πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής αγωγής και αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός φυσικής αγωγής σε παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία και καλοκαιρινές κατασκηνώσεις. Η βασική της ενασχόληση από το 2008 είναι η διδασκαλία των αγγλικών με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις μικρές ηλικίες.
Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πάνω σε παιδαγωγικά ζητήματα όπως επίσης και στην μεθοδολογία διδασκαλίας των αγγλικών με δημιουργικό και επικοινωνιακό τρόπο. Έχει εμπειρία εργασίας σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών και από το 2014 εργάζεται ως δασκάλα αγγλικών στα δημοτικά σχολεία του Κολλεγίου Αθηνών και Ψυχικού.